pedagog

Camilla A.

Camilla A har jobbet ved Step In siden 2009 og underviser i jazzdans, house og hip hop. Hun har også ansvar for talentgruppen i Street, og fagansvarlig for skolens Hip Hop og House klasser.

Camilla er utdannet dansepedagog ved Danshögskolan i Stockholm. Hun har også danseutdannelse fra Bårdar Akademiet i Bergen, Danscenters YF streetlinje i Stockholm og Broadway Dancecenter i New York. Camilla har i tillegg utdannelse innen tilpasset opplæring og spesialpedagogikk for barn fra Høyskolen i Bergen, og jobber på ungdomsskole. Hun har reist mye og deltatt på ulike workshops og jams i blant annet USA, Sverige og Frankrike. Camilla er en veldig erfaren pedagog med mye erfaring fra streetstilenes mange grener.

"Camilla har  enormt engasjement for Street faget, og yrket sitt som pedagog, noe som smitter  over på alle ungdommene hun underviser"

Forrige
Neste